Unions de tubs de coure sense soldar Tectite® Sprint

Amb les unions Tectite® Sprint per a tubs de coure sense soldar pots reduir notablement  el temps de treball dins i fora del taller.

En les feines de lampisteria es toquen molts temes i un molt important és la soldadura de coure, però a vegades pot ser una mica pesat,

  • pel temps que s’hi ha de dedicar,
  • pel perill que sempre comporta treballar amb foc, sobretot si estem treballant a casa del client; hem de posar proteccions a tot per possibles danys que podríem ocasionar a la vivenda.
  • pel volum i pes de les eines que hem de tranportar de la furgoneta a casa el client, i a vegades per posar només una peça de coure.
  • I al final hem de fer les comprovacions per si ha quedat algún poro a la soldadura.

Amb aquest sistema es simplifica moltíssim tot, estalviant una barbaritat de temps, i fent la feina molt més fàcil i fiable.

TECTITE® SPRINT per a instal·lacions d’aigua.

Tan si utilitzes cada dia el soldador com si ho fas ocasionalment, si estàs llegint això és que t’interessa reduir el temps que passes soldant, tu,  o els teus treballadors. Aquí t’explicaré com pots reduir aquest temps de treball d’una manera molt senzilla i a més amb molta més fiabilitat en el resultat.

Oblida’t de portar la caixa d’eines amb totes les eines per a la soldadura, menys pes i menys viatges a casa el client. Si tens treballadors al teu càrrec, oblida’t de la formació en soldadura. El que et proposo no necessita cap mena de formació.

Tectite® Sistema ràpid, segur i eficaç

manguito tectite coure

Eines necessàries en soldadura de coure

Eines necessàries

Només 4 ràcords, els tubs i el tallatubs.

Tot el que necessites és el tallatubs i els accessoris de coure. Res més.

Colze de 90º

Tectite Colze de 90º

Unió recta

Maneguet Tectite Sprint

Unió en "T"

Maneguet en T

Colze de 45º

Colze 45º Tectite Sprint

Fiabilitat.

La clau de tot això és la fiabilitat, si el sistema no fós segur no tindria sentit. I com ja pots suposar aquest tema està perfectament cobert.

Pots utilitzar Tectite® en totes aquestes aplicacions, reduïnt temps de treball i estalviant diners.

Aigua sanitària calenta i freda

Circuit tancat de calefacció

Sistema d'aire condicionat

Calderes i termos elèctrics

Demostració de treball amb Tectite®

Si t’has fixat en el vídeo anterior es veuen dos sistemes; el Tectite® clàssic i el Tectite® sprint.

La diferència entre l’un i l’altre és que el primer és desmontable i l’altre no. En cas d’haver de rectificar una instal·lació el sistema clàssic ens permetrà fer-ho amb l’eina de desmuntatge. En la majoria de casos el Tectite® sprint serà suficient.

On aconseguir peces de Tectite®

Si treballes per la nostra zona, pots venir a la nostra botiga i triar tu mateix les peces de tectite que necessites. Potser voldràs fer una prova amb algunes peces abans de decidir-te a canviar a aquest sistema. Si ja estàs convençut i el que vols és servei de peces sense desplaçar-te, contacta amb nosaltres i et farem arribar per missatger les peces que necessitis.

I si vols pots aprofitar les nostres ofertes per quantitat.

  • Descomptes per a professionals 30%
  • Descompte per caixes senceres 40%

Si encara no tens fitxa de client professional truca’ns i fes-la. Així obtindràs sempre el millor preu, i rebràs les nostres interessants ofertes.