Sol·licitut de devolució

SI HAS ARRIBAT FINS AQUÍ ÉS PERQUÈ ALGUNA COSA NO HA ANAT COM ESPERÀVEM.

PERÒ NO ET PREOCUPIS. NOSALTRES ENS OCUPEM DE TROBAR SOLUCIÓ AL PROBLEMA.

DEVOLUCIÓ SENSE MOTIU 

100% Garantia de devolució

Tens 14 dies a partir del dia que has rebut la teva comanda per tornar el producte, sense cap més explicació. És el teu dret. Tingues en compte però que el producte s’ha de tornar nou, en el mateix estat i sense usar. T’enviarem una etiqueta per a què l’enganxis al paquet. Fes servir el mateix que t’hem enviat si és possible, sinó utilitzen un altre, però, vés amb compte, recorda que ara ets tu el responsable de que el producte arribi a les nostres instal·lacions en perfecte estat. Si el producte o el seu embalatge no està en condicions no tindràs dret a la devolució. Llegeix la nostra política de devolucions per saber tots els detalls.

HA ARRIBAT TRENCAT

Si el teu producte ha arribat trencat o malmés, fes una fotografia de l’embalatge i envia’ns-la a través del formulari. Fes-ho de seguida, dins les 24 hores següents a la recepció per a què poguem reclamar a la companyia de transport.

NO FUNCIONA

Si el problema és que no funciona, omple el formulari amb les dades que et demanem, si vols pots pujar una fotografia. Un técnic es posarà en contacte amb tu, a vegades et demanarem que contactis tu amb ell amb un número de telèfon o un email que et facilitarem. Així podràs resoldre el problema fàcilment i ràpida. En cas que el teu producte tingui un defecte o no poguem resoldre-ho per telèfon o email, t’enviarem una etiqueta per a la recollida. Has de prestar molta atenció en l’embalatge ja que en aquest cas tu ets el responsable de que el producte ens arribi a les nostres instal·lacions en perfectes condicions.

FORMULARI DE DEVOLUCIÓ

Anota l'adreça de recollida si és diferent de la que vas fer servir
per la comanda:

Tens el paquet a punt per a recollir segons les nostra política de devolucions ?
sino