Amanida de préssec

Amanida de préssec per un dia d’estiu! Aquesta setmana et presento una recepta molt d’estiu, bastant fàcil de preparar i com sempre ben equilibrada i senzilla. Res de complicacions !

L’amanida de préssec que prepararem avui és un plat fresc, lleuger i sobre tot fàcil de fer. És perfecte per aquells dies que tens convidats i no saps què fer, una recepta original i diferent de la amanida clàssica.

La recepta es basa en combinar el gust dolç del préssec amb l’amarg de la vinagreta i per exemple acompanyat  del pit de pollastre que ens aporta les proteïnes necessàries per tal d’obtenir un plat perfectament equilibrat.

Recepta d’amanida de préssec

Primer de tot, ens posarem a fer la vinagreta, per la quan necessitem; oli, mel, sal, pebre i vinagre de Mòdena. Tot seguit, necessitem dos préssecs tallats per la meitat.

Amb un pinzell untarem les polpes dels préssecs i els posarem a la paella fins que quedin torrats, seguidament els tallem en juliana i els deixem a part.

A continuación ja podem comencem a preparar els 2 pits de pollastre que acompanyaran l’amanida:

Els untem amb la vinagreta i els fem a la planxa,  per exemple. Com que no els hem tallat a filets trigaran una mica més a fer-se, simplement hem de procurar tenir el foc baix i mirar que no se’ns cremi. Tot seguit, els tallem a tires i per la base de l’amanida només necessitem enciam o espinacs o ruca, tomàquet, ceba i unes quantes nous de califòrnia.

Finalment, en un vol ajuntem tots els ingredients i hi afegim la vinagreta que es ha sobrat. Super fàcil, bo i refrescant !!!

Espero que us agradi, passeu-me comentaris i suggeriments.

Font: Tasty

Ingredients Amanida de préssec

  • 2 pits de pollastre
  • 2 préssecs
  • enciam
  • tomàquet
  • ceba
  • nous
  • vinagre
  • mel
  • pebre
  • sal
  • oli