Posted on Leave a comment

Amanida de préssec

Aquesta setmana et presento una recepta molt d’estiu, bastant fàcil de preparar i com sempre ben equilibrada i senzilla. Res de complicacions !

Amanida de préssec per un dia d’estiu

L’amanida que prepararem avui és un plat fresc, lleuger i sobre tot fàcil de fer. És perfecte per aquells dies que tens convidats i no saps què fer, una recepta original i diferent de la amanida clàssica.

La recepta es basa en combinar el gust dolç del préssec amb l’amarg de la vinagreta. L’acompanya el pit de pollastre que ens aporta les proteïnes necessàries per obtenir un plat perfectament equilibrat.

Primer de tot, ens posarem a fer la vinagreta; oli, mel, sal, pebre i vinagre de Mòdena. Tot seguit, necessitem dos préssecs tallats per la meitat.

Amb un pinzell untarem les polpes dels préssecs i els posarem a la paella fins que quedin torrats. Els tallem en juliana i els deixem a part.

Comencem a preparar els 2 pits de pollastre que acompanyaran l’amanida:

Els untem amb la vinagreta i les fem a la planxa. Com que no els hem tallat a filets trigaran una mica més a fer-se, simplement hem de procurar tenir el foc baix i mirar que no se’ns cremi. Un cop fetes, les tallem a tires. Per la base de l’amanida només necessitem enciam o espinacs o ruca, tomàquet, ceba i unes quantes nous de califòrnia.

En un vol ajuntem tots els ingredients i hi afegim la vinagreta que es ha sobrat. Super fàcil, bo i refrescant !!!

Espero que us agradi, passeu-me comentaris i suggeriments.

Font: Tasty

Visualitza com es prepara aquesta recepta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *