Recepta Espaguetis de Carbassó

Espaguetis de carbassó! Amb aquesta recepta teniu una versió diferent de fer espaguetis.  Una recepta d’allò més original. És una manera de menjar verdura que segur que agrada als més petits. És divertida, fàcil y només us portarà 20 minuts per fer-la.

Recepta espaguetis de carbassó

El primer que farem per preparar els espaguetis de carbassó serà rentar els carbassons. Tot seguit, els tallem en tires amb el tallador de verdures en espiral joie. Ens han de quedar amb aspecte d’espagueti. Els deixem a part i tallem el chili i el tomàquet en trossets petits. Podem utilizar una fusta de tallar perque ens sigui més còmode, per exemple una de fusta seria perfecte, encara que una de plàstic també serviria.

A continuació, posem el carbassó en una paella i el fem a foc lent. No gaire temps, per exemple, uns 5 minuts serà suficient. Seguidament, afegim el caldo vegetal i el deixem fer entre 5 i 7 minuts fins que ens quedi tou.

Tot seguit, en una altra paella, torrem els pinyons durant 3 minuts i tot seguit afegim el chili i el tomàquet. Ho deixem 2 o 3 minuts més. A continuació ratllem la pela de la llimona i la llima mitjançant el ratllador raspador de cuina extra fi zyliss. També aprofitarem el suc i incorporem la pela i el suc a la paella.

Per últim afegim el carbassó i tot seguit afegim oli, pebre i sal al gust. Ho podem servir per exemple en un plat fons o sino en un bol.

I fins aquí la recepta d’espaguetis de carbassó. Espero que la gaudiu!