Les 5 millors opcions d’impermeabilització.

LES 5 MILLORS OPCIONS D’IMPERMEABILITZACIÓ

Sabem que els problemes de filtracions, goteres i humitats són molt molestos, doncs també hem passat per això, i precisament perquè ho hem viscut i ens dediquem a vendre productes d’aquesta mena, volem que sàpigues que avui hem decidit compartir amb tu les millors opcions per a solucionar el teu problema d’humitats en cobertes i terrats.
Amb tot i això, i si el teu problema és de façana o prové de l’interior de l’edificació, et recomanem que vagis a llegir la nostra entrada dedicada a tractaments per als 3 tipus d’humitats més comuns i puguis conèixer la solució que més d’adapta a tu.

Ara sí, començem;

Abans de rés, sabem que en qüestió de solucionar problemes de la llar el pressupost juga una part molt important. Això, sovint, ens pots fer triar l’opció menys adient per al problema que ens afecta.
En primer lloc hem de ser objectius i curosos amb la prescripció dels productes que decidim utilitzar, doncs la diferència de preu d’un producte amb un altre és força important, però valorar la nostra necessitat real i les prestacions que ens ofereix el producte per a cobrir-les també ho és. Així, també hem de saber que les tecnologies més elevades de cost no són necessàriament les més adients pel nostre problema. Per exemple, si volem impermeabilitzar una superfície no transitable / visitable, no caldrà aplicar tecnologies que siguin per a usos transitables, doncs estarem anant molt per sobre de les necessitats reals d’ús i obra, malgrat que gaudeixin d’unes característiques molt bones.

A continuació, t’ensenyarem els 5 millors productes impermeabilitzants amb els que podràs estalviar temps, diners i mals de cap. A més, amb aquests productes podràs fer la feina tu mateix sense haver d’estar pendent d’empreses amb pressupostos costosos.

CAUCHO FIBRAS

aguastop caucho acrílico con fibras

AGUA STOP CAUCHO ACRÍCILO FIBRAS és una tecnologia amb base d’aigua amb resines elàstiques i reforçada amb fibres per obtenir una membrana amb gran resistència mecànica, a l’erosió, als UV i altres agents externs. S’ha d’aplicar amb un consum mínim de 2,5 kg / m2 / totals en dues capes creuades a 90º i és necessari que la superfície sigui amb un pendent mínim del 3%, seca, de suport porós i sense acumulació d’aigua.
Aquesta solució és per a ús NO transitable (ocasional), no és apta per enrajolar o tapar i no es comporta bé amb l’estancació d’aigua.

REFLEX

aguastop caucho acrílico con fibras reflex

AGUA STOP CAUCHO ACRÍLICO REFLEX CON FIBRAS és una tecnologia amb base d’aigua amb resines de gran elasticitat, resistència mecànica, a l’erosió i als UV i està reforçada amb fribres. Amb aquesta solució obtenim un tractament impermeabilitzant termo-reflectant, la qual cosa evita que gran part de la insolació que rep la coberta de l’edifici s’absorbeixi per la membrana impermeabilitzant i redueixi les seves prestacions.
Gràcies a la seva formulació, permet que la superfície estigui sempre neta garantint la màxima reflexió. S’aplica igual que AGUA STOP CAUCHO ACRÍLICO CON FRIBAS.

HYBRID

AGUASTOP HYBRID

AGUA STOP HYBRID P3 és una tecnologia co-polímer híbrid amb base d’aigua. Amb aquesta tecnologia es poden tractar superfícies no transitables i transitables, doncs compta amb gran resistència mecànica i a l’erosió. A més, es comporta molt bé enfront les acumulacions d’aigua i es pot aplicar en zones amb altes condensacions.
El producte gaudeix d’una important resistència als UV i no cal que el suport tingui pendent d’un 3% mín, encara que sí que sigui porós i sec. El seu consum mínim és de 2,5 kg / m2 / totals aplicats en dues capes creuades a 90º.
Com l’anterior, és un producte sempre vist; no es pot tapar ni enrajolar.

BARRERA TOTAL

AGUASTOP BARRERA TOTAL

AGUA STOP BARRERA TOTAL és una membrana impermeabilitzant amb base polímer híbrid d’altres prestacions. Per la seva naturalesa, aquest producte és apte per aplicar en superfícies transitables, no transitables o d’ús ocasional i, a diferència dels altres productes, aquest SI es pot enrajolar o cobrir amb altres acabats, com un plat de dutxa, per exemple. A més, es pot aplicar en superfícies poroses i no poroses, pot tenir contacte amb aigua a les 4 hores d’haver-se aplicar, es pot aplicar en zones amb estancació d’aigua i, gràcies a les seves prestacions el podem utilitzar per a protegir elements metàl·lics, jardineres d’obra i altres punts singulars. El tractament òptim per a zones amb meteorologia adversa!

INVISIBLE

AGUASTOP INVISIBLE 16L CEYS

AGUA STOP INVISIBLE és una tecnologia amb base d’aigua amb resines que genera un acabat brillant. Aquest tractament crea una micro-membrana impermeabilitzant que evita la degradació en paviment porosos per l’efecte de les eflorescències, els líquens, el gel i desgel, entre altres. A més, aquest producte permet re-aplicar sense la necessitat de retirar la primera aplicació i gaudeix d’alta resistència als UV. Aplicar amb suport sec i porós.

I ara sí, esperem que t’hagin agradat els 5 productes més destacats en matèria d’impermeabilització i que puguis escollir quina de les 5 opcions conforma la millor solució per al teu problema. Acabar amb les humitats d’una forma econòmica, ràpida i senzilla és possible amb AGUA STOP!