Home / Pintura a la carta

  Pintura a la carta

  PINTURA A LA CARTA

  Necessites repintar la casa? El teu negoci? Nosaltres t’oferim la millor selecció de pintures perquè decoris els teus espais i amb la carta de colors més àmplia!

  MestralLa Ferreteria; t’oferim una gran selecció de pintures de qualitat i amb la gama de colors més àmplia! Ideals per la casa, l’oficina, el restaurant, i molt més!

  ET PODEM AJUDAR?

  972 350 100 TRUCA'NS

  ALGUN DUBTE?

  ESCRIU-NOS UN MAIL

  DESCARREGA’T L’APP TITANLUX DECORA

  Titanlux carta colores

  Descarrega’t TITANLUX DECORA des del teu mòbil o tableta i podràs no només escollir el color que més t’agradi de les nostres gammes de colors i sugeriments, sinó també trobar aquell color que has descobert avui i no saps definir.

  Cóm ? Fes una foto i la nostra app et dirà quin color és.

  TITANLUX DECORA APP

  Podràs pintar l’estancia que vulguis d’aquell o un altre dels nostres

  colors i veure com quedaria.

  N’hi ha prou amb fer una fotografia i premer el botó “pintar”. TITANLUX DECORA et dirà el nom i el codi del color que has escollit i en quin tipus de pintura existeix. Més senzill, impossible. Després passa per la botiga i et fem el color a l’instant.”””

  Pero TITANLUX DECORA va més enllà. Et mantindrà al dia de les tendències del moment; podràs compartir les teves fotos per Facebook, Twitter o per email, fer-te la teva pròpia llista de colors preferits, calcular quànta pintura necesitaràs i traslladar-nos tots els dubtes que tinguis.

  En definitiva, TITANLUX DECORA t’ho posa fàcil per a escollir el color de la teva vida i encertar de ple

  Passa per Mestral, la ferreteria

  i et fem el color que has triat al moment amb la nostra màquina  SERVICOLOR.

  app_store
  google_play

  TENIM LA MILLOR SELECCIÓ DE COLORS TITAN VELVET

  TITAN VELVET

  La pintura Titan Velvet és d’alta qualitat i duradora gràcies a ser pintura plàstica i molt resistent. A més, permet fer-la servir com a pissarra amb guixos tous, i és molt fàcil de netejar. Resistent a les ratllades i a les marques de desgast. Ideal per sales d’espera, clíniques, guarderies, restaurants o zones de pas. Amb una gran varietat de colors de la carta NCS, la Premier, la Premier 2ª edició i la ral.

  TENIM LA MILLOR SELECCIÓ DE COLORS TITAN UNA CAPA

  TITAN UNA CAPA

  La pintura Una Capa destaca per la seva alta cobertura. Amb una sola capa cobreix tota la superfície, inclús si ja està pintada. Ideal per la casa, l’oficina o el comerç. Disponible en dues mides diferents: 2,5L, colors intensos, i 5L, colors suaus.

  TENIM LA MILLOR SELECCIÓ DE COLORS TITAN UNA CAPA

  TITAN KOLOREA

  Titan Kolorea és una pintura de qualitat, més econòmica. Ideal per la decoració d’espais interiors, sobretot per la casa o l’oficina. Escull un color de la carta NCS, la Premier, la Premier 2ª edició o la ral, nosaltres te’l fem a mida i al moment!

  LA CARTA DE COLORS MÉS ÀMPLIA

  Ja siguin Velvet, Una Capa o Kolorea, aconsegueix la carta de colors més àmplia perquè els teus espais llueixin com mai!

  ET PODEM AJUDAR?

  972 350 100 TRUCA'NS

  ALGUN DUBTE?

  ESCRIU-NOS UN MAIL