Lassanya

La lassanya és un tipus de pasta d'origen italià però que actualment trobem a tot arreu. És un plat calent que ve molt de gust en els dies freds d'hivern. Amb aquesta recepta us porto una versió de lassanya de carn clàssica. Recepta de lassanya Per començar tallem la ceba i la pastanaga a trossos[...]Seguir llegint

Torrada d’advocat

Recepta de torrada d'advocat! Una manera saludable i deliciosa de començar el dia. Aquesta és una recepta ben senzilla que no trigues ni 20 minuts a preparar. L'advocat és una font rica en greixos saludables o monoinsaturats, en aigua i a més no puja la glucosa en sang. També és una font rica en fibra[...]Seguir llegint

Còctel Deliciós

Què millor que pels dies més calurosos d'estiu un bon còctel refrescant! Aquestes son dues receptes elavorades per fer dos begudes excelents. El primer còctel, una mena de sorbet amb ponx. Ingredients: gelat de fruita, motlle de 6 magdalenes, 6 papers per a magdalenes, gerds, una gerra, 170 grams de xarop de fruites, 170 grams[...]Seguir llegint

Cafè amb Gel Intens

Pels dies més calorosos d'estiu us porto una recepta de cafè amb gel intens ben original. És molt ràpida de fer i està deliciós. Es pot acompanyar per exemple amb un tros de pastís o alguna pasta. Perfecte per un berenar amb companyia. Recepta de cafè amb gel intens  Per aquesta recepta hem de tenir[...]Seguir llegint

Arròs de Bròquil i Coliflor

Aquesta és una deliciosa recepta d'arròs de bròquil i coliflor la qual és perfecte per servir en un sopar. El bròquil és una verdura amb múltiples beneficis com per exemple en fibra o vitamina C. És una recepta lleugera, senzilla i que agradarà als més petits de la casa. Recepta d'Arròs de bròquil i coliflor Aquesta[...]Seguir llegint