Bústies per a comunitats

Tenim el catàleg més extens i el servei més professional, perquè renovis les bústies de la teva comunitat. Al millor preu!

INSTAL·LACIONS DE BÚSTIES I ALTRES ELEMENTS PER A COMUNITATS

DESCOMPTE

T’oferim un 20% de descompte sobre el preu de catàleg perquè puguis gaudir d’unes bústies de qualitat al millor preu!

CONSULTA ELS NOSTRES CATÀLEGS I

TRIA LES BÚSTIES QUE MILLOR S’ADAPTEN A LA TEVA COMUNITAT

NOVETATS 2019 Bústies especials per a paqueteria.

Aquest any oferim novetats en bústies especialment pensades per a paqueteria. Amb l’augment de les compres realitzades per internet cada vegada és més necessari poder rebre paquets a casa quan estem a la feina. Als edificis d’oficines cal un lloc on els missatgers puguin deixar els paquets personals per als executius de forma discreta i segura. En aquest catàleg trobareu solucions a totes aquestes necessitats.

GAMMA QUALITY PREMIUM

T’oferim les millors bústies per la teva llar. Amb una gran capacitat d’emmagatzematge, antiempremtes dactilars, i sistema antivandàlic. Escull entre la nostra gamma de bústies d’alumini o d’acer inoxidable. A més, pots personalitzar-ne el pany!

GAMMA QUALITY 

Et presentem un gran ventall de possibilitats per ajustar-nos a les teves preferències. De gran qualitat i resistència, oferim bústies de format horitzontal i vertical per a tot tipus d’instal·lacions amb colors i materials variables. Escull la bústia que més t’agradi i troba l’accessori per complementar-la.

GAMMA ESTÀNDARD

Bústies decoratives per la teva comunitat, tant d’interior com d’exterior. Permeten muntatge individual o en blocs i són resistents als canvis de temps. Escull entre la nostra gamma de bústies d’acer pintat, acer inoxidable, alumini, fusta i melamina o plàstic.

Què t’oferim?

DESCOMPTE

T’oferim un 20% de descompte sobre el preu de catàleg perquè puguis gaudir d’unes bústies de qualitat al millor preu!

TOTS HI GUANYEM

Perquè sabem que cuidar la teva comunitat és important per a tu, t’oferim un servei àgil i professional que et permet tenir les millors bústies i també el millor servei.

MESTRAL---Mapa-Zones-Bústies

TARIFES DE DESPLAÇAMENT

  • ZONA 1 Instal·lació i desplaçament 50€ (mínim 20 bústies)

     

  • ZONA 2 Instal·lació i desplaçament 100€ (mínim 20 bústies)

     

972 350 100 TRUCA'NS

PREUS PER VOLUM

ESCRIU-NOS UN MAIL

TENS ALGUN DUBTE?

whattsapp

TENS ALGUN DUBTE?