Enviaments

Condicions Generals per Enviaments i Entregues

Condicions dels enviaments:

Els terminis d’enviament es realitzen en dies laborables de dilluns a divendres.

  • Aquests terminis es poden veure afectats per festes locals o nacionals, especialment en Nadal, Reis o promocions especials com el Black Friday.
  • SES VERNES, S.L es reserva el dret a modificar els terminis d’enviament i entrega sense previ avís en cas de productes de gran mesura o productes especials.

Destinació d’enviament:

SES VERNES, S.L es compromet a entregar els productes sol·licitats en perfectes condicions en la direcció especificada en finalitzar la comanda web sempre que la política comercial de la marca així ho permeti.

Així, en l’apartat “Finalitzar compra” tindràs l’opció de proporcionar les dades de facturació i d’afegir, si ho desitges, un altre domicili addicional en el qual vols que es realitzi l’entrega. Depenent del lloc d’entrega, el generador de costos d’enviament et mostrarà diferents preus d’enviament de les diferents empreses de transport amb les que treballem.

Escull el teu enviament:

Treballem amb diverses empreses de transport i logística que ens garanteixen obtenir el millor preu d’enviament en línia perquè puguis triar quina s’ajusta més a les teves necessitats. Quan hagis afegit els teus productes a la cistella i et dirigeixis a realitzar el pagament, tindràs l’opció de veure les diferents empreses de transport amb les que treballem i el preu d’enviament que t’ofereix cadascuna. D’aquesta forma podràs triar l’empresa que més s’ajusti a tu comparant els millors preus en línia.

Productes amb restricció d’enviament:

Els productes que, per aplicació del fabricant, pateixen restriccions d’enviament i no poden ser enviats s’indicaran a la nostra pàgina web com “Només Recollida a la Botiga”. Aquests productes hauran de ser recollits a les nostres instal·lacions i mai s’entregaran a empreses de transport.

Productes sense restricció d’enviament:

L’entrega dels productes mitjançant l’empresa de transport triada a l’hora de realitzar el pagament web es farà al domicili o direcció que s’hagi indicat en el moment de finalitzar la compra. Així, en cas d’absència del destinatari el procedirà a entregar un comprovant per poder concertar una nova entrega.

De la mateixa manera, els costos d’enviament dels productes adquirits quedaran reflectits en el moment final de la compra web i es calculen en funció del lloc de destí dels productes. Així, s’entendrà com a “productes ja entregats” en el moment de firmar la recepció d’aquests en la direcció d’entrega especificada.

SES VERNES, S.L es reserva el dret de modificar el tipus d’enviament i l’empresa de transport sempre que no suposi danys manifests per al client.

Productes amb impossibilitat d’entrega:

SES VERNES, S.L es reserva el dret de modificar o eliminar sense previ avís qualsevol producte o article del nostre lloc web, i en qualsevol moment, en circumstàncies que ens obliguin a no poder realitzar la tramitació d’aquest.

No ens farem responsables enfront dels nostres clients pel fet de retirar o modificar un producte del nostre lloc web www.laferreteria.cat i laferreteria.shop o per no tramitar una comanda, encara que hàgim enviat la Confirmació de Comanda.