Engegador de bateria Mini Batt Monster XL 35.000 mAh

ENGEGADOR DE BATERIA MINI BATT MONSTER XL 35.000 MAH

Un autèntic monstre de la potència per a ús professional.

Benvingut a la nova entrada del blog de Mestral, La Ferreteria

Ja tenim aquí la tardor! I amb ella, una gamma de nous productes, articles i aparells pensats especialment per a tu i per a fer-te la vida molt més fàcil!

És per això que avui, tot just aprofitant l’arribada dels nous productes i aparells d’aquesta tardor 2019, hem volgut dedicar el nou post del blog a ensenyar-te una de les novetats estrella més destacades que ha arribat aquest mes a la botiga.
I és que sí, ja tenim aquí el nou súper engegador de bateries professional Mini Batt Monster XL amb una potència de 35.000 MAH, i volem presentar-te totes les seves característiques perquè puguis conèixer aquest monstre de la potència!

T’hi quedes a veure-ho? Segur que et sorprèn!

Engegador bateries MiniBatt Monster XL amb 35000 MAH
Engegador bateries MiniBatt Monster XL amb 35000 MAH

Com hem dit abans, aquest potent engegador de bateries professional Mini Batt Monster XL compta amb una potència de 35.000 MAH, fet que el converteix en el producte estrella destacat d’aquesta temporada, doncs és apte per a posar en marxa vehicles de grans dimensions com camions, vaixells, avions i altres vehicles d’ús agrícola com tractors. A més, tant ens fa si utilitzen dièsel o gasolina, doncs l’engegador Mini Batt Monster XL, amb una polivalència amb la qual altres engegadors de bateria no compten, és apte per a qualsevol mena de combustible.

Així, el Mini Batt Monster XL és capaç d’arrancar vehicles amb motors de bateria de 24V i 12V, ja que incorpora una sortida de 24V per a les pinces en funció d’arrancament, 2 sortides DUAL USB 5V/4A i una altra de 12V/12A per a la càrrega de tota mena de dispositius electrònics. A més, l’aparell està fabricat amb una nano-bateria industrial de cobalt, un metall molt resistent, que és capaç de mantenir la seva càrrega durant un període de 6 mesos (com a màxim).
Així, també has de saber que, en qualsevol cas, el Mini Batt Monster XL es carrega en un temps aproximat de 10h connectat al corrent domèstic de 220V o al corrent de cotxe de 12V, la qual cosa facilita el procés de càrrega i dóna a l’aparell una polivalència envejable enfront d’altres engegadors de bateries del mercat.

Per tot això, si t’agrada aquest súper engegador i vols conèixer totes les seves característiques d’una forma més concreta, pots fer clic al botó que veus aquí sota per anar directament al producte i poder afegir-ho a la teva cistella de la forma més fàcil possible.

Fes clic i dóna una bona ullada al Mini Batt Monster XL! Segur que no et deixarà indiferent!

I, a més, volem que sàpigues que, amb la compra de l’aparell a la nostra botiga Mestral, La Ferreteria, t’enduràs tot el necessari per a tenir el conjunt complert, doncs el Mini Batt Monster XL inclou un carregador de casa, connectors per a telèfon mòbil (3×1), pinces intel·ligents digitals i garantia de 2 anys per a qualsevol problema derivat de l’aparell.

Carregador de casa    Connectors telèfon mòbil (3×1)

Pinces intel·ligents digitals    Garantia 2 anys

Què et sembla l’engegador de bateries Mini Batt Monster XL? Et sorprèn la seva potència i polivalència?

Per a nosaltres, un autèntic monstre de la potència per a ús professional.

Gràcies per llegir-nos, ens veiem molt aviat!