instalación buzones comunidad

Bústies per a comunitats

Tenim el catàleg més extens i el servei més professional, perquè renovis les bústies de la teva comunitat. Al millor preu!

INSTAL·LACIONS DE BÚSTIES I ALTRES ELEMENTS PER A COMUNITATS

DESCOMPTE

T’oferim un 20% de descompte sobre el preu de catàleg perquè puguis gaudir d’unes bústies de qualitat al millor preu!

DEMANA EL TEU PRESSUPOST !

TRIA LES BÚSTIES QUE MILLOR S'ADAPTEN A LA TEVA COMUNITAT

Consulta els nostres catàlegs més avall en aquesta mateixa pàgina

Gravació làser dels números de pis, porta i comunitat.

Gravació de plaques amb els noms dels veïns

Senyalització d’escales i col·locació d’elements de seguretat.

NOVETATS! Bústies especials per a paqueteria.

Aquest any oferim novetats en bústies especialment pensades per a paqueteria. Amb l’augment de les compres realitzades per internet cada vegada és més necessari poder rebre paquets a casa quan estem a la feina. Als edificis d’oficines cal un lloc on els missatgers puguin deixar els paquets personals per als executius de forma discreta i segura. En aquest catàleg trobareu solucions a totes aquestes necessitats.

Bústeis JOMA

GAMMA QUALITY PREMIUM

T’oferim les millors bústies per la teva llar. Amb una gran capacitat d’emmagatzematge, antiempremtes dactilars, i sistema antivandàlic. Escull entre la nostra gamma de bústies d’alumini o d’acer inoxidable. A més, pots personalitzar-ne el pany!

JOMA-BUZONES

GAMMA QUALITY 

Et presentem un gran ventall de possibilitats per ajustar-nos a les teves preferències. De gran qualitat i resistència, oferim bústies de format horitzontal i vertical per a tot tipus d’instal·lacions amb colors i materials variables. Escull la bústia que més t’agradi i troba l’accessori per complementar-la.

Catàleg de bústies

GAMMA ESTÀNDARD

Bústies decoratives per la teva comunitat, tant d’interior com d’exterior. Permeten muntatge individual o en blocs i són resistents als canvis de temps. Escull entre la nostra gamma de bústies d’acer pintat, acer inoxidable, alumini, fusta i melamina o plàstic.

QUÈ T’OFERIM ?

GRAVAT LÀSER

Gravem les portes de les bústies amb els números dels pisos amb tecnologia làser, que ofereix molta durabilitat i d’acabat impecable.

Bústies concentrades pluricomunitàries. (BCP)

Instal·lació de Bústies Concentrades Pluricomunitàries especials per a urbanitzacions. Preparades per a l’intempèrie. Fixades a terra. Amb una porta general que impedeix rebre publicitat. Només el carter pot accedir al boca-carta. I cada veí al seu apartat.

ETIQUETES GRAVADES

Gravem les targetes amb el nom del propietari. Doneu-nos la llista amb els noms i us personalitzem les targetes de cada bústia. (màxim 3 línies per bústia )

RETOLACIÓ EN VINIL

Retolació en vinil del nom del carrer o de la urbanització, sector, etc …

FORMULARI PER A LA SOL·LICITUT DE PRESSUPOST

Nombre de bústies: Interior o Exterior:

LES VOSTRES DADES DE CONTACTE:


Instal·lem a tot Catalunya

Tarifa de deslpaçament:

  • Zona 1 : 50€ (mínim 20 bústies)
  • Zona 2 : 100 € (mínim 20 bústies)
MESTRAL---Mapa-Zones-Bústies