Renova les juntes de silicona amb acabat professional

Si vols renovar tu mateix la silicona amb resultats professionals només has de seguir aquests consells.

Renovar la silicona no és una tasca difícil de fer, però s’ha de tenir en compte tres coses principalment;

  1. Treure la silicona antiga amb un eliminador professional
  2. Tria bé la silicona que posaràs
  3. Col·locar bé la nova silicona

1. Treure la silicona antiga.

Aquí et poso dos opcions, totes dues molt vàlides per aquesta funció. No utilitzis altres productes, com disolvent, acetona, etc … Podrien fer malbé la superfície on està aplicada la silicona.

Dins l’envàs trobaràs una rasqueta de plàstic dissenyada per aquesta funció que et permetrà treure fàcilment la silicona sense ratllar les superfíces. T’aconsello que la guardis per altres ocasions perquè és molt útil.

elimina-silicona
elimina-silicona

2. Tria la silicona correcta.

Hi ha una infinitat de marques de silicona, i de la mateixa manera hi ha preus per a tots els gustos.

T’aconsello que no busquis la millor oferta sinó les millors prestacions. Recorda que comprar barat moltes vegades no surt a compte.

Et poso a continuació 3 silicones de la marca CEYS que són les que al meu parer has de tenir en compte per les seves prestacions i qualitat.

Universal

Stop Moho Secado Express

StopMoho

Cocinas Baños TRI Protect

Ceys cocinas y baños triprotect

L’universal és una silicona de qualitat, les tres ho són, porta protecció antimoho, però és la més bàsica de les tres.

StopMoho és la reina del mambo, amb un important nivell d’antimoho dura 5 vegades més que la primera. A més s’asseca al tacte en 30 minuts.

Cocinas y Baños TRIPROTECT és una silicona de gamma mitja, té protecció antimoho fins a 3 vegades més que la primera però es d’assecat normal. 15h.

3. Col·loca correctament la nova silicona

Bé, ja has fet lo més difícil, ara només cal disfrutar de col·locar la silicona. Això no et portarà gens de feina i és la part més gratificant, veure l’acabat professional que estaves esperant.

Com que has tret la silicona amb l’eliminador professional, la paret i la zona de la junta estan netes i seques. A punt per una excel·lent adherencia.

Com que una imatge val més que 1000 paraules, mira aquest vídeo.

Les 5 millors opcions d’impermeabilització

LES 5 MILLORS OPCIONS D’IMPERMEABILITZACIÓ

Si t’has trobat alguna vegada, o et trobes actualment amb problemes de filtracions, goteres, humitats, etc … saps que és molt molest i difícil de solucionar.

Ho sé, jo també he passat per això. I precisament perquè ho he viscut i a més em dedico a vendre productes d’aquesta mena et puc dir que aquestes que et presento aquí són de llarg les millors opcions.

Amb aquestes 5 opcions es cobreixen la majoria de patologies en cobertes i terrats. Però si el teu problema és de façana o a l’interior de l’edificació interior recomanem que llegeixis el meu post dedicat a tractaments per la humitat.

El pressupost és un tema important que sovint ens pot fer triar l’opció menys adient per la problemàtica que ens afecta. Hem d’intentar ser objectius i curosos amb la prescripció. La diferència de preu d’un producte amb d’altres és força important, però cal valorar la necessitat real. Les tecnologies més elevades de cost no són mai les més adients per resoldre la problemàtica que ens aborda. Per exemple, si volem impermeabilitzar una superfície no transitable/visitable no caldrà aplicar tecnologies que siguin per usos transitables, malgrat que són més elevats de preu ens proporcionen unes característiques tècniques i prestacions molt per sobre de les necessitats reals d’ús i obra.

Per ampliar la informació sol-licitar les Fitxes tècniques de cadascuna de les referencies i solucions. En el cas de les membranes impermeabilitzants disposen dels Manuals d’ús.

CAUCHO FIBRAS

aguastop caucho acrílico con fibras

AGUA STOP Caucho Acrílico con fibras, és una tecnologia en base aigua amb resines elàstiques i reforçat amb fibres obtenint una membrana amb gran resistència mecànica, erosió, als UV i agents externs. S’ha d’aplicar amb un consum mínim de 2,5 Kgs/m2/totals en dues capes en creuades a 90º. Cal que la superfície sigui amb un pendent mínim del 3%, seca, suport porós i sense acumulacions d’aigua. Aquesta solució està destinada per un ús NO transitable/circulable/visitable (Ocasional). Les membranes acríliques de cautxú no es comporten bé amb estancació d’aigua i són sistemes sempre Vistos (mai es poden tapar ni enrajolar).

REFLEX

aguastop caucho acrílico con fibras reflex

AGUA STOP Caucho Acrílico Reflex con fibras és una tecnologia base aigua amb resines de gran elasticitat, resistència mecànica, erosió, als UV i reforçat amb fibres. Amb aquesta solució obtenim un tractament impermeabilitzant termo-reflectant evitant que gran part de la insolació que reb la coberta de l’edifici s’absorbeixi per la membrana impermeabilitzant reduïnt a mitg plaç les seves prestacions. Gràcies a la seva formulació permet que la superfície estigui sempre neta garantint la màxima reflexió. Per la seva aplicació caldrà seguir els mateixos criteris que AGUA STOP Caucho Acrílico con Fibras.

HYBRID

AGUASTOP HYBRID

AGUA STOP Hybrid P3. És una tecnologia co-polímer híbrid base aigua. Amb aquesta tecnologia es poden tractar superfícies No transitables i transitables gràcies a la gran residència mecànica i resistència a la erosió. Es comporta molt bé front les acumulacions i estancació d’aigua i es pot aplicar en zones amb altes condensacions. Gaudeix d’una important resistència als UV i en aquest cas el suport ja no cal que tingui un pendent mínim del 3%. El consum mínim és de 2,5 Kgs/m2/totals aplicats en dues capes creuades a 90º. El suport sempre ha de ser porós, sec i és un tractament sempre vist, mai es podrà tapar ni enrajolar.

BARRERA TOTAL

AGUASTOP BARRERA TOTAL

AGUA STOP Barrera Total És una membrana impermeabilitzant en base polímer híbrid d’altes prestacions. Per la seva naturalesa ens permet aplicar-lo tant per superfícies no transitables/circulables/ús ocasional, superfícies transitables i en aquest cas a diferència de les altres tecnologies SI que es pot enrajolar o ser cobert per altres acabats com per exemple un plat de dutxa, etc… Es pot aplicar en superfícies poroses i no poroses, a les 4 hores de ser aplicat ja pot tindre contacte amb aigua sense patir, permet ser aplicat per zones amb estancació d’aigua, els pendents de les cobertes en aquest cas ja no són rellevants i gràcies a les seves prestacions el podem utilitzar per protegir elements metàl-lics, jardineres d’obra i d’altres punts singulars. És un tractament òptim per zones amb meteorologia adversa.

INVISIBLE

AGUASTOP INVISIBLE 16L CEYS

AGUA STOP Invisible, És una tecnologia base aigua amb resines d’altes prestacions mecàniques que genera un acabat semi brillant. Amb aquest tractament es crea una micro-membrana impermeabilitzant que evita la degradació en paviments porosos per efecte de les eflorescències, líquens, moho, l’ús, cicles gel-.desgel,… Permet la re-aplicació sense necessitat de retirar la 1ª aplicació. Gaudeix d’alta residència als UV , cal aplicar-la amb suport sèc i sempre porós.

VOLS ASSESSORAMENT ?

Venim a fer-te el càlcul i el pressupost

arròs basmati amb pèsols, menta i raves

Una altra setmana, una nova recepta.

Aquesta recepta es tracta d’una amanida d’arròs basmati combinat amb arròs salvatge (arròs de color negre). Com podeu veure a la imatge del costat, aquesta combinació aporta un joc de colors molt interessant, juntament amb el verd dels pèsols i la menta, i el vermell dels raves. La llista d’ingredients te la deixo aquí baix. Tot i que la recepta és molt senzilla, et donaré alguns passos i algun consell per preparar-la.

Primer de tot has de coure els dos tipus d’arròs ja que és el que més triga a fer-se. S’han de coure per separat i amb aigua abundant. Un cop fet, colar-ho i refrescar-ho a sota l’aixeta. Això ho fem perquè el nostre plat el servirem fred i aquesta és una manera ràpida d’aconseguir-ho, tot i que el podríem deixar a la nevera però trigaria més.

Seguirem amb els pèsols. Els has d’escaldar uns 30 segons i després guardar-los en aigua gelada per la mateixa raó que l’arròs. Si no saps a que em refereixo amb escaldar els pèsols, significa bullir aigua i tirar els pèsols quan ja està bullint.

Toca el torn dels tomàquets. L’únic que hem de fer és pelar-los i treure-li les llavors. Per pelar tomàquets el truc està en escaldar-los i després passar-los per aigua congelada com els pèsols. D’aquesta manera és molt més fàcil treure la pell.

Piquem la ceba de figueres i el porro. Rentem els raves i els tallem molt fins amb una mandolina, així es fa més fàcil de menjar.

El penúltim pas és barrejar tots els ingredients en un vol, finalment amanir amb oli d’oliva, una mica de suc de llimona i unes quantes fulles de menta.

És una recepta que a mi m’agrada molt fer-la a l’hora de dinar ja que és bastant ràpida i fàcil i no sempre es disposa de temps per fer alguna cosa més elaborada. Això sí, t’asseguro que queda boníssima!

Espero que t’hagi agradat i inspirat.

INGREDIENTS:
  1. 200 gr d’arròs basmati                         7. 2 tomàquets madurs 
  2. 100 gr d’arròs salvatge                         8. sal
  3. 200 gr de pèsols frescos                      9. pebre negre
  4. 120 gr de raves                                       10. el suc de 2 llimones
  5. 1/2 porro                                                  11. oli d’oliva verge extra
  6. 1 ceba de figueres                                 12. unes branques de menta fresca
arros-basmati-i-arros-salvatge-fred-amb-pesols-menta-i-rave

Pizza de colors

SOPAR EN FAMÍLIA?

És divendres, i com tots sabem el divendres es el dia de combinar pizza i pel·lícula. Segur que és l’àpat que més esperes de la setmana, així que si t’has quedat sense idees et proposo una recepta de pizza molt divertida. Diuen que el menjar entra pels ulls, no em diguis que no cauries en la tentació…

Si t’agrada cuinar i tens temps pots preparar la massa tu mateix, si no, el més fàcil és comprar-la al supermercat. Et recomano que agafis la massa fina, queda més cruixent i no es fa tant pesada. Si al final decideixes fer tu mateix la massa aquí baix tens els ingredients i uns passos a seguir.

El que necessitaràs per els condiments de la pizza serà: salsa de tomàquet, cors de carxofa en conserva, pebrot vermell, verd i groc, ceba, espàrrecs, olives negres (o verdes si ho prefereixes) i per últim mozzarella.

 

La preparació és molt senzilla.

Estenem la massa en una plata de forn (tingues en compte que has de posar paper de forn abans ja que sinó se’t enganxarà). Tot seguit escampem dos cullerades de salsa de tomàquet per sobre, amb un pinzell o una cullera, el que tinguis més a mà.

Ara és hora de condimentar la pizza afegint tots els ingredients. Un cop tot ben posat, la posem al forn, 15 minuts a 225º. Quan vegis que els voltants són torrats ja la pots treure.

Un consell perquè et quedi millor és tirar-li un raig d’oli als 10 minuts d’estar al forn.

La pots servir com més t’agradi, amb triangles, quadrats… o fins i tot amb petites porcions si és un pica pica amb companyia. Ara només toca disfrutar-la!

PIZZA DE PIMIENTOS

INGREDIENTS PER LA MASSA:

  1.  200 gr de farina
  2.  1 rovell d’ou
  3.  75 ml de llet
  4.  25 gr de mantega
  5.  1/2 cullerada de sal
  6.  1/2 sobre de llevat

Barrejar fins que quedi una massa espessa.

5 còctels refrescants

Avui et presento 5 begudes originals i refrescants per a impressionar als teus convidats.

La primera és un deliciós Mojito de gerds.

Ingredients: 3 trossos de llima, 5 gerds, unes fulles de menta i una cullerada petita de sucre.
Aixafem tots els ingredients amb un morter, fins al punt que els gerds i la llima quedi de base líquida. Tot seguit ho posem en el recipient en el que el volem servir i li afegim 3 glaçons de gel. El contingut ha d’emplenar la meitat del got.  Acabarem d’emplenar la part restant del got amb ron i soda de manera equitativa. I per últim només quedaria barrejar-ho tot per a un millor sabor.
Un petit truc per si t’agraden les begudes amb un toc més àcid seria fer glaçons de gel amb suc de llima en comptes de fer-ho amb aigua.

El segon còctel és un whisky de préssec amb tè fred.

Ingredients: 7 bosses de tè negre, 2 préssecs, 1 got de sucre, el suc d’una llimona i una gerra on hi càpiguen 8 gots d’aigua.  
Emplenem la gerra amb 8 gots d’aigua calenta i li afegim les bosses de tè negre. Fet això ho deixem reposar uns 5 minuts perquè agafi bé el gust.  Mentrestant, tallem els dos préssecs i els posem en una olla amb el got de sucre, un got d’aigua i el suc de llimona. Ho deixem bullir uns 5 minuts i colem el suc. Amb el temps de fer tot això el tè ja estarà fet i podrem retirar les bosses. Passats els 5 minuts abocarem el suc que hem bullit anteriorment. Per acabar posem un got i mig de whisky i ho deixem reposar una estona.
Per servir aquesta beguda et recomano posar dos glaçons de gel amb dos rodanxes de llimona al got i després tirar-hi la beguda, fins i tot una fulla de menta hi pot quedar molt bé. Et resultarà més elegant i refrescant.

Seguim amb la tercera beguda, una mena de sorbet amb ponx.

Ingredients: gelat de fruita, motlle de 6 magdalenes, 6 papers per a magdalenes, gerds, una gerra, 170 grams de xarop de fruites, 170 grams de llimonada rosa, 1 got de vodka, 5 gots de Ginger Ale i cava.
Posem tres o quatre gerds amb una bola de gelat a cada cavitat del motlle i ho congelem. Tot seguit cobrim la base de la gerra amb gerds.  Afegim 170 grams de xarop de fruites i 170 grams més de llimonada rosa. (La llimonada rosa la pots comprar al supermercat o bé fer-la a casa. És una llimonada normal però afegint gerds) Fet això, posem 1 got de vodka i 5 de Ginger Ale i ho barregem. Per servir-ho posem la bola de gelat que hem congelat prèviament en un got i hi afegim el ponx que hem preparat fins a ocupar ⅔ del got. Per completar afegir el cava fins emplenar tot el got i acabar-ho de barrejar. Ja està llest per prendre!
Per fer aquesta beguda jo personalment recomano el gelat de maduixa.

El quart còctel és Berry Vodka Sunrise.

Ingradients: 3 gots de vodka, 3 gots de suc de taronja, 3 gots d’aigua amb gas i una taronja tallada en rodanxes, 1 got i mig de gerds i mores, 1 got i mig de suc de cireres i per últim un got i mig de marrasquí.   
En una gerra posem el vodka, el suc de taronja, l’aigua amb gas i les rodanxes de taronja deixant-ho reposar. Batim la resta d’ingredients i així finalitzem la preparació, ara només cal servir-ho de la següent manera: posem el suc taronja en un got quasi fins a dalt i hi afegim el suc vermell. El resultat és una beguda divertida de dos colors.
Marrasquí: Licor una mica glutinós i força dolç fet amb el suc de cireres amargues.

I ja per acabar, l’última beguda: sangria de maduixa i kiwi.

Ingredients: 15 maduixes, 3 kiwis, un got de ron, una ampolla de vi blanc, el suc de 3 taronjes i (opcional) cava.
El primer que hem de fer és tallar les maduixes necessaries per cobrir el fons de la cassola on les bullirem amb sucre i aigua, (l’aigua ha de cobrir les maduixes). Un cop bullides colem el suc i el posem al congelador fins que quedi fred. En una gerra hi posem els tres kiwis pelats i tallats en rodanxes, a sobre, la resta de les maduixes tallades per la meitat i el suc fred. Afegim un got de ron, una ampolla de vi blanc i el suc de les tres taronges. Ara s’ha de deixar reposar al menys 4 hores.
Si t’agraden més les begudes amb gas, el toc final seria afegir una mica de cava un cop servit al got.

Ja tens 5 còctels amb els que quedes genial a qualsevol festa!

Visualitza com preparar pas a pas

1491533765930
berry-vodka-sunrise

Amanida de préssec

Aquesta setmana et presento una recepta molt d’estiu, bastant fàcil de preparar i com sempre ben equilibrada i senzilla. Res de complicacions !

Amanida de préssec per un dia d’estiu

L’amanida que prepararem avui és un plat fresc, lleuger i sobre tot fàcil de fer. És perfecte per aquells dies que tens convidats i no saps què fer, una recepta original i diferent de la amanida clàssica.

La recepta es basa en combinar el gust dolç del préssec amb l’amarg de la vinagreta. L’acompanya el pit de pollastre que ens aporta les proteïnes necessàries per obtenir un plat perfectament equilibrat.

Primer de tot, ens posarem a fer la vinagreta; oli, mel, sal, pebre i vinagre de Mòdena. Tot seguit, necessitem dos préssecs tallats per la meitat.

Amb un pinzell untarem les polpes dels préssecs i els posarem a la paella fins que quedin torrats. Els tallem en juliana i els deixem a part.

Comencem a preparar els 2 pits de pollastre que acompanyaran l’amanida:

Els untem amb la vinagreta i les fem a la planxa. Com que no els hem tallat a filets trigaran una mica més a fer-se, simplement hem de procurar tenir el foc baix i mirar que no se’ns cremi. Un cop fetes, les tallem a tires. Per la base de l’amanida només necessitem enciam o espinacs o ruca, tomàquet, ceba i unes quantes nous de califòrnia.

En un vol ajuntem tots els ingredients i hi afegim la vinagreta que es ha sobrat. Super fàcil, bo i refrescant !!!

Espero que us agradi, passeu-me comentaris i suggeriments.

Font: Tasty

Visualitza com es prepara aquesta recepta