BLOC

Com ho faig, és la secció on trobaràs els nostres consells, la nostra selecció dels millors productes, a més d’ajudes, tutorials i respostes a totes les teves preguntes.

Si no saps com solucionar un problema de bricolatge, si necessites receptes de cuina, si vols idees per a decorar el jardí, en aquesta secció tens el que necessites.

Ionitzadors; múltiples beneficis per a la pell i l’organisme

Ara que ja coneixes els beneficis dels ions negatius, només cal que et facis amb un bon aparell ionitzador per a la teva llar. En aquesta entrada t’expliquem els millors sistemes per ionitzar els teus espais interiors i estalviar diners i residus plàstics!

Remock Lockey i Int-Lock; els millors panys de seguretat!

Saps que un pany de seguretat multiplica la seguretat i la protecció de la teva llar? I que pots instal·lar-ho tu mateix fàcilment? T’expliquem les característiques més destacades de dos dels millors panys de seguretat; Remock Lockey i Int-LOCK. Protegeix-te i protegeix als teus.

Mètode Bumping; les millors opcions per a protegir la teva seguretat!

Intent de robatori? Estàs pensant en reforçar la seguretat a la teva llar? En aquesta entrada t’expliquem els mètodes més utilitzats en robatoris i et donem les millors alternatives per a protegir-te a tu i protegir als teus. Reforça la seguretat de casa teva amb ràpida instal·lació feta per tu mateix!

Còctel Deliciós

Què millor que pels dies més calurosos d'estiu un bon còctel refrescant! Aquestes son dues receptes elavorades per fer dos begudes excelents. El primer còctel, una mena de sorbet amb ponx. Ingredients: gelat de fruita, motlle de 6 magdalenes, 6 papers per a magdalenes, gerds, una gerra, 170 grams de xarop de fruites, 170 grams[...]

Cafè amb Gel Intens

Pels dies més calorosos d'estiu us porto una recepta de cafè amb gel intens ben original. És molt ràpida de fer i està deliciós. Es pot acompanyar per exemple amb un tros de pastís o alguna pasta. Perfecte per un berenar amb companyia. Recepta de cafè amb gel intens  Per aquesta recepta hem de tenir[...]

Arròs de Bròquil i Coliflor

Aquesta és una deliciosa recepta d'arròs de bròquil i coliflor la qual és perfecte per servir en un sopar. El bròquil és una verdura amb múltiples beneficis com per exemple en fibra o vitamina C. És una recepta lleugera, senzilla i que agradarà als més petits de la casa. Recepta d'Arròs de bròquil i coliflor Aquesta[...]

Súper adhesiu de muntatge Montack High Tack 450 g

Busques un adhesiu professional que et permeti estalviar diners, temps i dur a terme les teves instal·lacions sense la necessitat de que t’ajudin? Aquí et presentem el Montack High Tack, un adhesiu de muntatge professional amb una resistència inicial de 500 kg / m2 en 0 segons. Realment sorprenent!

Arrencador de bateries Mini Batt Monster XL 35.000 mAh

Arrencador de bateries per a camions, vaixells, avions, tractors… L’arrencador de bateries Mini Batt Monster amb 35.000 mAh és un monstre de la potència per a ús professional i aquí t’expliquem les seves sorprenents característiques i com pots fer-ho funcionar.

Unions de tubs de coure sense soldar Tectite® Sprint

Amb les unions Tectite® Sprint per a tubs de coure sense soldar pots reduir notablement  el temps de treball dins i fora del taller. En les feines de lampisteria es toquen molts temes i un molt important és la soldadura de coure, però a vegades pot ser una mica pesat, pel temps que s'hi ha[...]