4 opcions per a augmentar la facturació de la teva cafeteria.

Augmentar la facturació

Quan arriba la tardor comences a veure que el negoci es ralentitza i és cert que necessites descansar i que baixi una mica el ritme de l’estiu, però a la vegada no vols veure reduits els teus ingressos i no t’ho pots permetre, i comences a pensar la manera d’augmentar la facturació, d’aconseguir més clients en aquests temps més freds.

Una cafeteria, bar o restaurant comença a augmentar la facturació a la primavera i l’estiu quan la seva terrassa o zona exterior guanya clients, per això si la teva cafeteria té una terrassa segur que dediques temps a fer-la acollidora i atractiva durant els mesos de primavera i estiu.

Perquè no fas el mateix a la tardor i l’hivern  ?

No perdis clients per no adaptar la teva terrassa.

Des de que es van aprovar les lleis anti-tabac, prohibint de fumar a l’interior dels bars, les terrasses cada dia són més sol·licitades, però a l’hivern només les que estan ben adaptades al fred són les que triomfen. Tu pots mantenir el ritme de facturació que tenies a l’estiu amb una d’aquestes 4 opcions que et presento a continuació.

PRIMERA OPCIÓ per a augmentar la facturació de la teva cafeteria
Estufa d’acer inoxidable de gas butà o propà per a exterior.

La PRIMERA OPCIÓ que et plantejo per augmentar la facturació de la teva cafeteria o bar aquest hivern.

Aquesta estufa de 1,86 metres d’alçada donarà l’escalfor necessària  perquè els teus clients no marxin de la teva cafeteria, inclús els dies més freds.

Té una potència de 13,5 Kw, funciona amb gas butà o propà. Jo t’aconsello però, que utilitzis gas propà, té més poder calorífic que el butà i es

notarà clarament la diferència.

El preu d’aquesta estufa és de 279,00€* (preu vàlid fins el 07/02/2017)

Si vols augmentar la facturació ja, demana’ns aquesta estufa per telèfon 972 350 100 o per mail mestral@laferreteria.cat

 

 

 

SEGONA OPCIÓ per a augmentar la facturació de la teva cafeteria
Estufa d’exterior model Piràmide

La SEGONA OPCIÓ per augmentar la facturació és la següent.

Estufa en forma de piràmide d’alçada 2,20 metres. Potència molt similar a l’anterior 13 Kw. Es tracta del mateix funcionament, gas butà o propà i segueixo dient que és millor utiltzar el propà. Si no has contractat mai el servei de gas, més endavant en aquest post trobaràs l’explicació de com fer-ho i quan costa.

El preu d’aquesta és de 419,00 €*

Si vols augmentar la facturació ja, demana’ns aquesta estufa per telèfon 972 350 100 o per mail mestral@laferreteria.cat

 

 

TERCERA OPCIÓ per a augmentar la facturació de la teva cafeteria
Estufa de gas d’exterior lacada

La TERCERA OPCIÓ per augmentar la facturació i la més assequible de les de gas.

Estufa de gas butà o propà en forma de bolet. Més potencia que les altres dues, disseny més antic, és el primer model que va sortir d’aquests tipus d’estufes.

És més econòmic perquè és més senzill i lacat en blanc o negre. No resisteix tant la oxidació com la primera les altres opcions però és una proposta econòmica per si vols fer simplement una prova. Quan estiguis convençut que estàs guanyant diners amb la calefacció exterior, passaràs a un segon nivell.

Aquesta estufa amb una potència de 15Kw 2,20 m. d’alçada i un consum de 750gr/hora té un preu de 159,00 €*

Si vols augmentar la facturació ja, demana’ns aquesta estufa per telèfon 972 350 100 o per mail mestral@laferreteria.cat

 

 

 

 

QUARTA OPCIÓ per a augmentar la facturació de la teva cafeteria
Estufa elèctrica d’infrarroigs per a exterior

La QUARTA OPCIÓ i darrera per a augmentar la facturació de la teva terrassa.

Si el tema del gas no és lo teu, o simplement tens poblemes per al subministrament del gas butà o propà, la teva opció és el calefactor elèctric. Una mica més cómode de posar en marxa i apagar. Sense haver de fer canvis d’ampolla ni preocupar-te del subministrament. Només cal fer la instal·lació per el lampista i ja pots començar a rebre ingressos extra dels teus nous clients que no trigaràn en aparèixer.

Estufa de 1800W de potència, amb un abast de 10m². Preu 159,00€* Es pot suspendre del sostre amb una cadena que s’inclou amb el producte.

Si vols augmentar la facturació ja, demana’ns aquesta estufa per telèfon 972 350 100 o per mail mestral@laferreteria.cat

 

ampolla de propà

L’ampolla de propà es distingeix de la de butà per aquesta franja negra al mig.

Per a què et subministrin les ampolles periòdicament cal un contracte amb la companyia de gas REPSOL que s’encarregarà de passar a recollir la buida i lliurar la plena.

Si no vols cap contracte i tu t’encarregues de portar i recollir l’ampolla pots fer-ho a les estacions de servei REPSOL.  El preu de la bombona de gas està sobre els 13€ ó 14€ aproximadament.

 

* Preus amb iva inclòs vàlids fins el 07/02/2017