Home / Pintura a la carta

Pintura a la carta

PINTURA A LA CARTA

Necessites repintar la casa? El teu negoci? Nosaltres t’oferim la millor selecció de pintures perquè decoris els teus espais i amb la carta de colors més àmplia!

banner-pintura

MestralLa Ferreteria; t’oferim una gran selecció de pintures de qualitat i amb la gama de colors més àmplia! Ideals per la casa, l’oficina, el restaurant, i molt més!

Què t’oferim?

TITAN

VELVET

La pintura Titan Velvet és d’alta qualitat i duradora gràcies a ser pintura plàstica i molt resistent. A més, permet fer-la servir com a pissarra amb guixos tous, i és molt fàcil de netejar. Resistent a les ratllades i a les marques de desgast. Ideal per sales d’espera, clíniques, guarderies, restaurants o zones de pas. Amb una gran varietat de colors de la carta NCS, la Premier, la Premier 2ª edició i la ral.

TENIM LA MILLOR SELECCIÓ DE COLORS TITAN VELVET

TITAN-VELVET-PORTADA-PDF

TITAN

UNA CAPA

La pintura Una Capa destaca per la seva alta cobertura. Amb una sola capa cobreix tota la superfície, inclús si ja està pintada. Ideal per la casa, l’oficina o el comerç. Disponible en dues mides diferents: 2,5L, colors intensos, i 5L, colors suaus.

TENIM LA MILLOR SELECCIÓ DE COLORS TITAN UNA CAPA

Titan-unacapa

TITAN

KOLOREA

Titan Kolorea és una pintura de qualitat, més econòmica. Ideal per la decoració d’espais interiors, sobretot per la casa o l’oficina. Escull un color de la carta NCS, la Premier, la Premier 2ª edició o la ral, nosaltres te’l fem a mida i al moment!

LA CARTA DE COLORS MÉS ÀMPLIA

Ja siguin Velvet, Una Capa o Kolorea, aconsegueix la carta de colors més àmplia perquè els teus espais llueixin com mai!

ET PODEM AJUDAR?

972 350 100 TRUCA'NS

ALGUN DUBTE?

ESCRIU-NOS UN MAIL

PRODUCTES I OFERTES EXCLUSIVES
CLUB MESTRAL

Aprendràs tècniques, trucs i secrets per fer bricolatge com un professional. Descobriràs innovadors productes i rebràs els nostres catàlegs amb les millors ofertes.​

BRICOLATGE, LLAR I JARDÍ
Garantim 100% la teva privacitat.
INSCRIU-TE
close-link