Home / MISCEL·LÀNIA / Il·luminació LED per a la decoració interior i exterior

Il·luminació LED per a la decoració interior i exterior

Il·luminació LED per a la decoració interior i exterior

Cal estar preparat pel bon temps per gaudir de les grans estones a l’aire lliure que ens ofereix. La vostra terrassa, jardí, la zona de la piscina o qualsevol altre espai poden ser protagonistes d’aquests bons moments, i per això cal que l’ambient i la decoració siguin el màxim d’agradables i especials possibles. Aquí teniu algunes propostes per donar un toc modern i interessant als vostres espais.

La il·luminació LED pels espais interiors pot ser IP20 amb una làmpada de baix consum i ens permet escollir entre tonalitat freda o càlida i de 9, 11, 15 o 25 Watts. Pels exteriors tenim LED IP65, amb làmpada de baix consum, equipat amb cable de Neoprè i podem escollir entre les varietats de 9, 11, 15 o 25 Watts i també entre la tonalitat freda o càlida.

A més a més hi ha la possibilitat de posar làmpada LED RGB de 3,8 Watts, un producte que ofereix una variació de fins a 16 colors possibles i controlat a través d’un comandament a distància.

Per als elements que van a la piscina hi ha l’acabat WATERPROOF-WIRELESS IP68. Es tracta d’una bateria d’inducció que ens ofereix 10 hores aproximades de servei amb un temps de recàrrega de 6 hores.

I per a la decoració dels nostres espais podem recórrer a tot tipus d’elements que es complementen a la perfecció amb la il·luminació LED. Descobriu els testos, jardineres i altres elements de decoració amb colors fantàstics dissenyats especialment per millorar l’experiència en tots aquells espais exteriors del vostre negoci.

Vegeu els detalls, les mides, els colors i els preus en els següents enllaços

Demaneu pressupost trucant al telèfon

O enviant un correu electrònic a